Gekste droom die ik ooit heb gehad

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Kelly
  Gast

  Goedemorgen,

  Ik ben toch wel benieuwd of iemand mij kan helpen verklaren wat mijn droom betekend want dit was de gekste en verwarrendste droom die ik in lange tijd heb gehad.

  Ik droomde dat ik een man was ipv een vrouw. Ik was op het station in Utrecht met mijn hond en wilde naar huis, maar de trein reed niet dus wilde ik een auto stelen uit de parkeergarage. Een verdieping lager zag ik een autoverhuurbedrijf en leek het me vriendelijker een auto te huren en heb ik de gestolen auto teruggezet.

  Toen ik aan het rijden was zat er een man naast me. Dit voelde als een vriend. Al rijdend reden we een wegafzetting van de politie in waar een man onder schot werd gehouden. Ik stapte uit om te kijken en die man pakte mij vast om mij te ontvoeren. Ik riep dat mij dit ook als kind was overkomen (in de droom dit is niet in het echt gebeurd). De vriend uit mijn auto stapte uit en keelde de man. Op dat moment deed ik mijn gezicht af alsof een masker en zat ik in het gekkenhuis. Ik heb nooit op het station gestaan of in een auto gereden maar heb me dit ingebeeld terwijl ik in het gekkenhuis zat.

  Toen werd ik wakker. Een hele gekke droom dus.

  Janneke
  Gast

  Verschillende aspecten in je droom geven aan dat je worstelt met je identiteit. Zowel jouw ‘geslacht’, als de gestolen auto, maar ook het masker dat je later op hebt. Een goed teken is dat jij stuurt, daarmee geef je aan dat je wel zelf de touwtjes in handen hebt. De vriend naast je in de auto en ook de hond zijn denk ik tekenen dat je het gevoel hebt wel te kunnen steunen op jezelf, maar het gekkenhuis verraad toch jouw angst dat je de controle kwijt zult raken.
  Blijf dicht bij jezelf; blijf je afvragen: wat wil ik en wat is goed voor mij
  Succes!

  Kelly
  Gast

  Dankjewel voor jouw reactie Janneke. Dit was ook een beetje mijn vermoeden en opzich kan ik dit ook wel redelijk plaatsen met hoe ik me voel op dit moment😊!

  Beste wensen!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">