gekke droom

 • Auteur
  Berichten
 • betty
  Gast

  mijn man had een droom , hij zei ik droom nooit, tenminste niet dat ik me kan herinneren, maar hij werd er wakker van met hoofdpijn.
  hij droomde dat hij met mij (zijn vrouw) ergens was, opeens was ik weg en was hij ook zijn schoenen kwijt.
  hij was vervolgens ergens met een andere vrouw, en er was ook een man bij, en hij had zijn schoenen ook weer.

  nu zijn wij heel erg benieuwd wat deze droom betekent.

  m.v.g.
  petra

  Eson
  Deelnemer

  Hallo Betty,

  Schoenen geven ons de mogelijkheid om beschermd te lopen op straat en is ook noodzakelijk. Schoenen staan symbool voor ons vermogen om ons te gronden en verbonden voelen met het leven. Het heeft ermee te maken of je goed geaard en gegrond bent of niet met het alledaagse leven. Het kwijtraken van de schoenen laat dit symbolisch zien. Ook oude schoenen moeten een keer vervangen worden voor nieuwe schoenen en nieuw inzicht over het leven krijgen. Een andere molentred bewandelen want het is goed om je geest en uitdagingen onder de loep te nemen en soms zijn ideeën achterhaald en nodig toe aan verandering, iets nieuws in de geest.

  De personen in een droom zijn stukjes van jezelf vaak en de vrouwelijk en mannelijke energie is bezig met het ontdekken naar een andere kant van hemzelf. In ieder geval vindt hij weer schoenen die hem bewust willen laten voelen dat er zoveel richtingen zijn in het leven om andere dingen te doen als het alledaagse.

  Bij mij rijst de vraag of hij zich soms geestelijk verloren voelt in het leven en de weg of richting wat uit het oog verliest. (Ik bedoel daar niet mee hoe hij naar de bekende winkel moet lopen.)

  Ik ben benieuwd gezien de tijd van de droom welke associaties het nu oproept.

  Lieve droomgroet,

  Eson

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">