Geesten

 • Dit onderwerp bevat 5 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Lanna.
 • Auteur
  Berichten
 • Miek
  Gast

  Ik droomde dat ik in een ruimte was,(weet niet meer precies waar). Ik was daar met 2 andere mensen. Er waren geesten in die ruimte. Eentje was agressief en viel ons aan,de andere waren speels en wilde contact met ons en wilde tikkertje spelen. Ik zag ze als lichtbollen en eentje als geest verschijning.
  Toen ik wakker werd voelde ik me een beetje angstig,terwijl het niet echt een enge droom was. Weet iemand wat deze droom wil zeggen?

  Lanna
  Deelnemer

  Was de agressieve geest een lichtbol of de geestverschijning?

  Miek
  Gast

  Bedankt voor je reactie. De agressieve was een geestverschijning.zag eruit als iemand in het donkergrijs met een soort capuchon op. Er was geen gezicht te zien ,dat was zwart.

  Lanna
  Deelnemer

  Het kan zijn dat je je huis moet reinigen van negatieve energie. Zoek eens op internet naar sites die hierover advies geven. Ik heb dat ook gehad en heb zelf baat bij bepaalde edelstenen zoals rode jaspis en unakiet. Ook zout in de hoeken van je kamers leggen en dan na 48 uur stofzuigen en de stofzuigerzak weggooien. Ook een bak met heet water en een flinke hoeveelheid zout erin oplossen als het water nog heet is. en dat een paar dagen laten staan. Je huis elke dag goed luchten helpt ook.Positief is dat de goede entiteiten er ook zijn. De licht bolletjes.

  Lanna
  Deelnemer

  P.S. Ik vermoed dat de lichtbolletjes kinderen zijn.

  Lanna
  Deelnemer

  Ik bedenk me net dat op YouTube muziek staat op 417 HZ. Dat zuivert ook.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">