Geen badpak

 • Auteur
  Berichten
 • Yphy
  Deelnemer

  Ik wil gaan zwemmen in een zwembad. Maar dat gaat niet, want ik heb mijn badpak niet mee, dat is zo frustrerend. Dus ik pik even het badpak van een ander. Maar als ik het aantrek, lijkt het helemaal ongeschikt te zijn ; volledig doorschijnend aan mijn achterwerk. Ik pas ook nog andere, maar niks past.

  Esme
  Moderator

  Zwemmen in je droom geeft aan dat je verschillende kanten van je onbewuste gedachten en emoties aan het onderzoeken bent. Deze droom zou aan kunnen geven dat je op zoek bent naar een of andere vorm van emotionele ondersteuning. Water staat symbool voor emotie. Denk aan tranen van geluk of verdriet. Maar je kunt je emotie niet zo goed herkennen of erkennen, want je badpak zit niet hoe het wezen moet. Je durft je ook niet zo goed bloot te geven. Je houd je liever stil, dan dat je over je emoties praat.

  Yphy
  Deelnemer

  Dank je Esme, zoiets zal het wel betekenen inderdaad. Ik ben sinds vorige week begonnen met een dromendagboek en het willen gaan zwemmen staat dan misschien voor het willen onderzoeken van mijn emoties via dromen. Maar ik word blijkbaar belemmerd door iets…

  Esme
  Moderator

  De kunst is je emoties te accepteren. Je mag boos zijn, je mag verdrietig zijn, je mag angstig zijn, je mag kattig zijn. Het zijn misschien wel negatieve eigenschappen, maar het heeft een nut. Op die manier bescherm je je juist.

  mooie akka
  Gast

  mooie akka broer. 10/10 zou penetreren

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">