Geboorte van een tweeling

 • Auteur
  Berichten
 • Dromer9722Dromer9722
  Deelnemer

  Hallo,

  Vannacht droomde ik dat ik redelijk vooraan in een lange rij stond. Ik stond er samen met 1 iemand die ik in het echte leven ken, maar geen contact meer mee heb en nog iemand anders die ik niet ken. Dan komt ineens mijn zusje (ook in het echte leven) langslopen en zij is heel beledigd dat er twee anderen met mij in de rij staan ipv zij. Ondanks dat ik haar smeek om bij mij te komen staan, weigert ze en loopt ze richting de achterkant van de rij.

  Later kom ik erachter dat die rij er is om ons allemaal een voor een te laten bevallen. Dit doen wij buiten en staand, met onze knieën licht gebogen en tegen een bakstenen muur aan. In de grond waar je moet staan bij het bevallen, is een put waar de baby in kan vallen, maar in de rij al weet ik dat ik dit wil voorkomen.

  Uiteindelijk ben ik aan de beurt en plop ik er zo zonder moeite of pijn een baby uit. Ik had besloten om haar het laatste stukje vast te pakken, zodat ze niet in die put zou vallen. Na een halve minuut komt er een tweede baby, en ook haar kan ik vasthouden voordat zij de put in valt. Ik weet nog wel dat ik de babies heel vies eruit vond zien en ze zo gauw mogelijk wilde wassen. Ik heb ze daarom ook niet geknuffeld, maar zie voor me dat ik ze als lappen poppen vasthield. Heel gek.

  Daarna mochten we allemaal 1 houten bakje per baby schilderen, maar hier herinner ik mij amper nog iets van. Alleen dat ik de kleuren paars voor 1 baby en wit voor de andere had gebruikt.

  Ineens was ik bij mijn ouders thuis, waar schijnbaar ook de vader van de babies was. Ik heb hem niet goed in het gezicht gezien, dus ik weet niet zeker of ik hem ook in het echte leven ken. Hij wilde liever zijn auto wassen, dan onze babies zien en ging weg. Toen hij zijn auto instapte heb ik geschreeuwd dat onze relatie over was, maar op mijn oprit stond ineens een zwarte auto, zo’n typische FBI ding die je ook in films ziet. De man die erin zat (onbekend irl, vader van ex in droom) riep terug dat het wel weer aan zou gaan en dat ik zijn zoon zeker weten wel terug zou nemen.

  Daarna trommel ik mijn ouders op om de babies te wassen in bad. Mijn vader staat foto’s te maken, en mijn moeder helpt mij mee.

  Bij het wakker worden realiseer ik mij pas dat ik die houten bakjes aan het schoonmaken was, om de verfkleur eraf te spoelen. Ook realiseer ik mij nu pas dat ik na de geboorte de babies de rest van de droom niet meer gezien heb.

  Het is een heel lang bericht, sorry daarvoor. Ik hoop dat iemand mij toch kan helpen met wat deze droom voor betekenis heeft, want ik vind het nogal een vreemde droom haha.

  Alvast bedankt!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">