Familie en dieren gingen dood

 • Auteur
  Berichten
 • MysteryKit
  Deelnemer

  Hallo, ik had een super lange droom maar ik zou mijn best doen het kort te houden.

  Ik was in mijn huis met mijn moeder en broer en met nog 2 maar kan me niet herinneren wie denk ook familie.

  En had mijn huisdieren bij me mij 2 katten en 1 hond van mijn moeder.

  Als eerste renden mijn katten weg naar buiten en ik kreeg ze niet meer terug het zijn binnen katten. Dus terug naar huis hopen dat hij ook weer terug kwamen kwam er in ene 1 kat aan lopen helemaal verminkt met zijn rug en kop gedraaid het was een kat van mijn moeder.

  Er was iets gaande buiten iets gevaarlijks dat mens en dier kwaat doet.

  Ik had een soort app waar ik ongeveer kon zien als het onze buurt was dat er iets ging gebeuren.

  En als het onze buurt was kwamen er vreemde mensen naar ons toe mensen die ons wouden vermoorden..

  1 kwam eraan hij had een vervormd gezicht met een muilkorf om hij kwam naar binnen en wou onze hond pakken. Ik blijf natuurlijk niet zitten en viel hem aan met alles wat ik had uit eindelijk gaf hij het op en ging weg.

  Toen was het afwachten op de volgende en ondertussen probeerde ik nog steeds mijn 2 katten terug te vinden.

  Ik kwam op iets terrecht mensen die tekeningen hadden gemaakt met hun familie rond de hele wereld mensen werden vermoord families werden uitgeroeid als of het een ziekte was.

  En toen ik op de app keek was het onze beurt weer de deur bel ging.. Ik zij tegen de andere om niet open te doen. Ik ging rond lopen door het huis en zag in ene iemand met een mes in de keuken staan.

  Ze keek me aan en zij iets (kan niet herinneren) ze glimlagde, ik ging naar achteren terug naar de andere toe. En liep langs mijn broer die ging naar de achtertuin mijn moeder ging hem volgen.

  Toen hoorde ik geschreeuw en gegil ik rende naar achteren en mijn moeder zij dat mijn broer was vermoord. Ik raasde en schreeuwde zijn naam uit ik rende naar buiten en daar waren 3 mensen 1 in het midden met blond haar en iets in zijn hand. En op de bank buiten mijn broer verminkt en gedood.

  Ik was bang en onzeker maar ik viel de moordenaar aan pakte zijn wapen en beschoot hem maar het had geen effect het was in ene een nietpistool.

  Toen ik merkte dat ik geen kans had stapte ik terug met een nietje in mijn vinger die ik eruit haalde de killers lagde en vertrokken. Ik rende terug naar binnen en mijn moeder had nog een foto van hem net gemaakt.

  Ik zij dat ze de foto naar mij moest sturen en misschien kan ik hem terug brengen met een app die ik had (had het eerder gedaan ofzo)

  Maar ik kon met moeite de app vinden en zij wist niet hoe ze hem moest sturen en we waren al weer gauw aan de buurt…

  Dit is het wel zo’n beetje de laatste stuk uit mijn droom/nachtmerrie toen ik wakker werd wou ik ook niet mee gaan slapen en tranen in de ogen. Ik wil graag weten wat dit is en waarom ik over zo iets droom als iemand me beetje kan uitleggen zou top zijn.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">