Fabian/Eduard

  • Auteur
    Berichten
  • DiscipelDirk
    Deelnemer

    2018/09/30 – 1/2 In mijn droom ontmoet ik Fabian Maaskamp. Hij heeft een donkerblauw/donkerrood voetbalshirt aan. Ik vraag hem of dit echt is en of het 2018 is en hij zegt ja. Ik heb zo’n spijt en dat zeg ik hem met mijn handen voor mijn gezicht. Ik zeg verder dat ik niet met zijn relatie had moeten bemoeien. Hij reageert gewoon normaal en helemaal niet vijandig, maar toch vertrouw ik het niet en we gaan ergens zitten. Er komt nog iemand bij ons zitten ik ken hem niet. We hebben het over Alfa Romeo’s. Dan wordt ik wakker.

    2/2 Ik ben in een zwemparadijs met verschillende zwembaden. Er zijn 4 duikplanken, een hoge en 3 minder hoge. Eduard Heikamp is er ook en gaat met klompen van de duikplank af omringd met kinderen die dit tafereel geweldig vinden. Het schijnt dat Eduard er niet af durft met klompen aan. Dan verschijnt er een oma op de duikplank. Ze loopt naar Eduard toe, pakt hem zo op zoals een man een vrouw in zijn armen legt, en springt van de duikplank af, gevolgd door een bommetje. Het water gaat wel 3 meter de lucht in. Gelukkig ze hebben het overleefd. Ik denk dat het de oma van Eduard is en ik vind het een coole oma. Deze oma was niet echt slank maar typisch een bommetjes-oma. Ik ontwaak.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">