extreme pijn

 • Auteur
  Berichten
 • rico83
  Gast

  Beste lezer,

  Op 1 januari 2019 had ik een aparte nachtmerrie.
  Ik stond in een soort restaurant. Ik zag een man en een vrouw van tafel gaan. beide hadden last van hun rug, waarvan ik dacht ze hebben te hard getraind (fitness) ik zag de man met wijde armen lopen. Ik hoorde hem zeggen ‘het gaat niet’ en liep door. Ik zag dat de man geen verkeerde beweging mocht maken. Alsof hij door zijn rug was gegaan. Vervolgens gleed de man uit en viel op de grond. Wat er toen gebeurde was onbeschrijfelijk, maar ik zal het proberen te verwoorden.

  De man lag op de grond en gilde het uit van de pijn. Ik zag van dichtbij hoe de pijn steeds erger en erger werd. De pijn werd zo heftig dat hij op een gegeven moment begon te schudden wat leek op een epileptische aanval met een hoop geschreeuw. De pijn werd zo heftig dat hij op onnoemelijke snelheid begon te schudden, en het zweet gutste van hem af. De pijn die ik zag leek erger dan de pijn die men kan ervaren bij de ergste marteling. Het leek echt een paar gradaties erger dan uberhaubt mogelijk is.
  Ik schrok wakker en de ervaring zat in mijn hele systeem verwerkt. Ik heb het nog weg proberen te visualiseren maar die droom heeft echt indruk op mij gemaakt. Iemand een idee ?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De man is een spiegel van jezelf. Nachtmerries komen meestal wanneer je in stressperiodes zit. Deze man is hard bezig geweest met trainen. Het wijst erop dat hij te streng voor zichzelf is. Hij pompt zichzelf zo op, dat hij breed gaat lopen. Zo voelt hij zich groot en zelfverzekerd. Maar eigenlijk is dat uiterlijk vertoon. Overmatigheid is altijd slecht. Het veroorzaakt lichamelijke of geestelijke problemen. Hij heeft het zo erg, dat hij geen controle meer heeft over zijn lichaam en geest.

  jan123
  Deelnemer

  oei, op mij komt je droom over dat je een deel psychisch zwaar overbelast hebt.
  Dat het je vrouw en man zijn die overbelast zijn…Heb je veel stress of spanning in je leven ?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">