Explosies

 • Auteur
  Berichten
 • Femke
  Gast

  Hoi,
  Ik heb nu 2 maak een droom over explosies gehad.
  1 maal, stond ik in een arena te wachten op het gevecht. Daarna zag ik dat tijdens het wachten overal in de wereld bommen afgingen.

  En bij de laatste was ik weer samen met mijn ex, onze dochter en ik brachten hem weg naar de metro, met een goed gevoel toen hij in eens veranderde, mij en mijn dochter weg gooide, er overal in de wereld explosies waren en hij zichzelf doode. Daarna zag ik mij alleen met ons kind en voelde ik mij intens verdrietig, verlaten, machteloos.

  Aangezien ik dus ongeveer 2x het zelfde gedroomd heb vraag ik me af wat het betekend?

  Esme
  Moderator

  Een explosie is een uitspatting van een opgekropte woede. De bommen in de wereld is het virus, die zich overal manifesteert.

  De metro staat voor het ondergrondse of onbewuste gevoelens, die verband houdt met je ex. Het lijkt erop dat er nog steeds ergernis of boosheid is. Onbewuste gevoelens komen naar boven in je droom. De zelfdood staat voor elimineren. Ik hoop dat je hier wat mee kunt.

  Femke
  Gast

  Bedankt,
  Ik kan er wel en niet wat mee.
  Helder uitleg en geeft me meer inzicht. Tegelijkertijd roept het ook veel vragen op.
  Bijvoorbeeld over het elimineren..
  Hij is verslaafd waardoor ik hem uit mij huis heb moeten zetten.
  Zal het elimineren betekenen dat hij zijn verslaving elimineert of word er meer bedoeld dat als ik wel bij hem terug zou gaan hij mij misschien weer in de steek gaat laten?

  Esme
  Moderator

  Het elimineren is niet letterlijk bedoeld. Het gaat meer om het elimineren van problemen. Je voelt je intens verdrietig, verlaten, machteloos en dat is omdat je je schuldig voelt. De verslaving vreet ook aan jou. Ik kan niet zeggen wat je moet doen, maar dit is de uitleg van je droom.

  Femke
  Gast

  Heel erg bedankt! Fijn om mee aan de gang te gaan.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">