Ex slaapt met je moeder

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem
  Gast

  Ik droomde vannacht dat mijn moeder al mijn kledij droeg en aan tafel tegen een paar andere vrouwen vertelde dat ze een ‘affaire’ had met een ‘sexy man’ die vol tattoos stond, en ik wist meteen dat ze mijn ex-vriend bedoelde. Hij had haar blijkbaar opgezocht en ze waren naar een hotel gegaan. Ik vroeg of ze sex hadden gehad en ze knikte van wel; ze was in de wolken over haar ervaring, en ze hadden al een nieuwe afspraak. Ik kon mijn oren niet geloven. Ze had er ook totaal geen schroom bij om dat te vertellen, terwijl ze wist hoe zwaar ik had afgezien van onze breuk (ben in realiteit nog met traumaverwerking bezig – hij is narcistisch, net zoals mijn moeder). Daarop vertelde ik dat aan mijn vader, die er eerst geen probleem van maakte maar ergens ‘begreep’ wat ze deed, maar omdat ik zo ontzet begon te worden, begon hij zich ook vragen te stellen maar handelen deed hij niet. Ik ben daarna enorm beginnen schreeuwen tegen mijn moeder, heb ook iets kapot gegooid. En nadien ook tegen mijn ex, vlak in zijn gezicht, maar die verpinkte zich niet. Ik kookte van woede en riep dat ik hem nooit ofte nooit meer wou zien.

  Mijn vraag is waarom mijn ex in mijn droom mijn moeder opzocht die mijn kleren aanhad (ze is altijd afgunstig geweest, vooral van mij, en gunde me nooit mijn geluk) en hij met haar sex had?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">