Ex en museum

 • Auteur
  Berichten
 • Rose
  Deelnemer

  Had weer een aparte droom. Eerst droomde ik dat er een voetbalwedstrijd en in een arena zaten. Een presentator ging op het midden van het veld staan en ging iemand kiezen die mocht proberen een doelpunt te maken. Hij koos mijn ex en die kwam naar beneden. M’n ex was in pak en dat vonden de mensen vreemd. Hij zat met de presentator te praten en daarna mocht hij drie keer proberen een doelpunt te maken maar hij maakte geen doelpunt. De mensen begonnen hem weer belachelijk te maken omdat ie een pak aan had.

  Ineens was ik met m’n vechtsport leraar en 2 vriendinnen naar een museum. Het was een huis van een dokter die blijkbaar obsessies had voor gebruikte washanden (heel raar ja) en dat vertelde de vechtsport leraar. We liepen door het museum en ik kwam per ongeluk tegen die washanden aan. 1 vriendin en oud leraar Engels keken me geschrokken aan en m’n vriendin vroeg of ze het moest melden bij de directeur. M’n oud leraar maakte er nog een grapje over. Ik negeerde ze en ging naar het toilet en daar was een hele drukke rij. Toch ging ik achteraan sluiten en wachten.

  Esme
  Moderator

  Je ex is niet meer serieus te nemen. Hij kan dan wel in pak verschijnen, maar hij is hier overdressed. Het publiek is de maatschappij en de voetbalwedstrijd staat symbool voor de competitie die hij aangaat. Hij heeft drie keer de kans om serieus genomen te worden door een doelpunt te maken, maar hij maakt er geen één.

  De vechtsport leraar staat hier ook voor de competitie. De vriendinnen zijn je steun. In het museum staan herinneringen. Gebruikte washandjes zijn al vies, waarmee je je kan reinigen. Maar het reinigen of naar de wc gaan gaat niet makkelijk vanwege die rij. Naar de wc gaan betekent, dat je je ontdoet van afvalstoffen. Het mentale troep, zoals trauma’s en problemen, die je wilt ontdoen.

  Rose
  Deelnemer

  Dat klopt helemaal! Bedankt voor je uitleg

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">