Ex dromen

 • Auteur
  Berichten
 • Marry
  Gast

  Hallo, ik weet het echt even niet meer. Ik ben ongeveer 8 jaar geleden uit elkaar gegaan met mijn ex. Ik heb heel vaak dromen over hem. En moest laatst heel erg aan hem denken toen ik door de wijk heen liep waar hij woond.

  Ik droomde dat we weer bij elkaar waren. Het was super realistisch we bespraken alles over wat er in die afgelopen 8 jaar gebeurd was. Hij liet met tatoeages zien die hij had laten zetten. Ook vertelde hij veel over zijn ex vriendin. Ik vertelde hem mijn dromen die ik over hem gehad had, waarin ik vaak droomde dat we weer bijelkaar zouden komen. En dat deze nu dus uitgekomen waren. Ook was het realistisch aangezien ik nu met iemand een scharrel relatie heb waar mijn ex in mijn droom niks vanaf wist en hij ging mijn telefoon checken. Daar zag hij foto’s en berichtjes etc. Toen moest ik het hele verhaal uitleggen dat de situatie nu anders is aangezien ik nu weer met m’n ex was. Ik zei jij bent de liefde van mijn leven! En we huilde samen, hij zei kom maar schatje en gaf me een knuffel.

  Het bizarre vind ik dus dat ik in mijn droom echt dacht dat we weer bijelkaar waren dat ik zelfs vertelde hoe vaak ik dat wel niet had gedroomd.. Kan iemand mij helpen??

  Esme
  Moderator

  Dat je droom over je ex is, omdat je de breuk nog niet heb kunnen loslaten. Dromen zijn er om de dag, situatie of trauma’s op een natuurlijke manier te verwerken.

  Tatoeages zijn herinneringen vastzetten. Soms een mooie keuze, soms een foute keuze. Nu je uit elkaar bent, hoef je hem geen verantwoordelijkheid aan hem af te leggen. Je houdt je onbewust nog aan de monogamie en voelt je schuldig bij wat je doet.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">