ex crush zingen op een stuk brood

 • Auteur
  Berichten
 • droommeisje16
  Deelnemer

  Hallo, paar dagen geleden droomde ik over mn ex-crush dat hij op een soort van podium stond maar zijn voet stond op een stukje brood. Hij zong “On lock” van F1rstman ( wat mijn favoriete liedje was die dagen ) heel luid en iedereen keek naar hem. Opeens passeerde mijn nicht met haar rapport en het begon te regenen. Een meisje die hem mag omdat mn ex-crush zo populair is op onze school trok de rapport van mn nicht uit haar handen en gaf het aan hem als een soort onderdak en hij zong verder.
  Het is een heel bizarre droom!
  Kan iemand me helpen?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  droommeisje16
  Deelnemer

  Dag Esme.
  Ik reageer.
  Alvast bedankt voor de moeite.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je zet je ex-crush op een voetstuk. Het kan zijn, dat je hem nog wel leuk vindt. On Lock is een soort liefdesverdriet liedje. Het woord “brood” komt ook in het liedje voor. Brood is voeding, wat ook om geestelijke voeding gaat. Brood in je droom vertegenwoordigt de basisbehoeftes in het leven. Je nicht in je droom is een spiegel van jezelf. Het rapport en de cijfertjes zijn voor jou niet echt belangrijk en wordt gebruikt als paraplu. Andere dingen zijn belangrijker.

  droommeisje16
  Deelnemer

  Waarom geeft dan die ene persoon die hem bewonderd de rapport aan hem als paraplu?
  Waarom stond mijn crush op een stukje brood?
  Wat bedoelt u precies met andere dingen zijn belangerijker?

  Esme
  Moderator

  Je vind je ex-crush nog wel stoer. De persoon geeft iets wat belangrijks aan hem om te beschermen voor de regen. Dromen zie je in symbolieken. Het brood staat voor basisbehoeften. Je behoefte is om met he te gaan. School vind je minder belangrijk. Je wilt liever chillen.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">