Ex

 • Auteur
  Berichten
 • Memory
  Gast

  Drie weken terug heb ik een einde gemaakt aan het contact met mijn ex. Ik kreeg het gevoel dat hij niet 100% voor mij ging en bindingangst heeft. Echter droom ik steeds over hem, wat ik totaal niet wil.

  Het enige wat ik mij kan herinneren van mijn droom gisteren is dat ik een appje kreeg met allemaal lange teksten. Even werd ik blij, ik dacht yes ik krijg een appje van hem. Ik las even globaal verder waar het over ging en las ergens “ik heb een officiële relatie nu met iemand”. Toen besefde ik dat hij in zijn appjes over een ander heeft. Ik was in de war en kon dit niet begrijpen. Hoezo heb je na drie weken een relatie en met mij durfde je die stap niet te zetten?

  Ik ben nu net wakker geworden en het doet mij pijn dat dit inderdaad tot de realiteit kan behoren. Ik droom de heletijd over hem, dat ik hem zie, dat hij mij kust, dat hij mij knuffelt etc. Wat kan ik doen om niet meer over hem te dromen? :(

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Onbewust tijdens je slaap ben je toch de breuk aan het verwerken. Het is een natuurlijke manier van loslaten. Je kan haast niet geloven waar je het aan verdient hebt, dat hij met je heeft gebroken. Je mist ook de aandacht en de liefde. Misschien krijg je een beetje een eenzaam gevoel erbij.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">