Enorm rare droom

 • Auteur
  Berichten
 • Monica
  Gast

  Heyhoi!
  Ik heb de laatste tijd vet vaak een vreemde droom, maar het is altijd heel vaag… Ik loop weg van huis, en kom bij een boerderij terecht, en dan komen er mensen en moet ik me verstoppen. Ik doe een deur van een schutting open en spring naar binnen. Dan zie ik allemaal kleine vliegende eilandjes waarbij iedereen een eigen heeft, de meeste eilandjes zijn ongeveer 1 bij 1 meter. Op elk eilandje zit wel iemand en op ééntje zit iemand die ik ken, iemand die ik ongeveer 1 jaar niet meer heb gezien, de mensen kijken me aan maar maken geen oogcontact. Ik spring van eilandje naar eilandje en kom dan bij een deur terecht die ik open. Het is mijn hele droom donker en het is verlicht door kampvuren.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Als je droomt over een kampvuur, staat dit symbool voor delen en je behoefte aan gezelschap. Maar de mensen op het eilandje maken geen oogcontact. Iedereen is met zichzelf bezig, zo lijkt. De mensen op het eilandje symboliseren de maatschappij. De één bij één met is de bewegingsvrijheid. Je kan binnen die straal niet bij ze komen. De boerderij staat voor back-to-basic. Terug naar jezelf en je basis. De deur van de schutting staat voor keuzes maken. Je verstopt je, omdat je eigenlijk toch ook weer niet teveel gezien wordt. Misschien houdt dat het contact met de anderen af. Je zou je misschien wat meer mogen openstellen naar anderen, en ze toelaten om je beter te leren kennen.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">