Enge terugkerende droom? Hopelijk

 • Auteur
  Berichten
 • Odin27
  Gast

  De laatste tijd heb ik wel vaker een eng moment jn mijn droom die steeds terug komt. Vannacht was het wel heel erg en bleef de situatie maar terugkomen, heb er niet van geslapen.

  Ik droom dat ik op bed ligt, in mijn eigen slaapkamer in mijn eigen huis. Ik word op een bepaald moment “wakker” in mijn droom en zie vanuit de gang een Vrouw met lang donker haar mijn kamer binnen lopen/sluipen. Ze wijst naar mij en fluistert iets wat ik niet kan verstaan. Ik Probeer altijd te schreeuwen maar dat lukt niet. Ik maak altijd een beetje een kermend geluid en zachte “nee”. De vrouw loopt hierop achterwaarts terug naar de hal en verdwijnt naar de kamer die in het echt mijn logeerkamer is, terwijl het in mijn droom de kamer van mijn ouders is..

  Heeft iemand enig idee wat dit kan betekenen zodat ik misschien kan achterhalen wat deze droom creëert? Aangezien hij met regelmaat terug komt en het mijn nachtrust belemmert.

  Ebeline
  Gast

  Het wijzen naar jou staat voor mogelijk schuldgevoel of jezelf iets kwalijk nemen voor iets wat je mogelijk verkeerd gedaan hebt en voor schaamt.

  Het gefluister suggereert dat er geroddeld word. Het gefluister kan ook voor jouw onzekerheid en gestress staan.
  Maar als je gefluister hoort in je droom, kan het ook betekenen dat je aandacht moet besteden aan iets, of dat je beter moet opletten naar wat er verteld wordt.

  De gang duidt op een overgangsfase in je leven, een nieuw pad inslaan, zelfonderzoek
  Ze loopt acherwaarts: Misschien dat er een bepaald punt is in je leven dat je het gevoel hebt dat je veel moeite doet maar niet vooruit komt

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">