ENGE ONTMOETING

 • Auteur
  Berichten
 • JiminsWifey
  Deelnemer

  Ik weet niet wanneer ik dit droomde maar opeens schoot het me binnen dat ik hem gedroomd over mn ex en mn excrush. Ze hebben elkaar ontmoet aan de trap van mijn school en mn ex heeft iets geplaatst op Instagram samen met hem. Toen ik da bekeek schrok ik en maakte ik me zorgen om mn excrush want ik wil niet dat hij dingen tegen mn ex zegt van kijk ze is erg stil meisje en ze is plank.

  Wat betekend deze droom?

  JiminsWifey
  Deelnemer

  Waarom word er niet gereageerd?

  Esme
  Moderator

  Er wordt niet gereageerd, omdat het lastig is om dromen te verklaren. Niet iedereen schut de symbolen uit zijn mouw. Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Soms moet ik ook nog wel eens dingen opzoeken voor een complete uitleg. Je verhaal is wel summier en kan ik er niet veel uit halen. Er wordt geen emotie of sfeer en de droom weergegeven en dat heb ik ook nodig om de droom te kunnen duiden.

  Dromen over een ex of ex-crush is toch een soort verwerking in je droom. Je koestert nog herinneringen en die laat je in je droom los. De trap brengt je naar een hoger niveau of je wilt op een voetstukstaan samen met je ex, want je staat met hem op de foto en wilt het delen met anderen. Je ex-crush is slechts een gevoel, dat je had met hem. Een verliefdheidsgevoel is verslavend. Het is een soort geestelijke voeding, waarbij ook een beetje jaloezie om de hoek komt kijken.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  JiminsWifey
  Deelnemer

  Wat verklaard het gevoel dat ik niet wil dat mn excrush praat met mn ex over mijn lichaam? Waarom trok mn ex foto met mn excrush aan de trap?

  Esme
  Moderator

  Je wilt denk ik niet, dat je privacy geschonden wordt. De herinneringen met je ex wil je alleen met hem kunnen delen. De foto met je ex-crush is een moment uit het verleden. Een trap staat symbool om van niveau te bewegen. Middels een droom ben je het verleden aan het verwerken.

  JiminsWifey
  Deelnemer

  Het is toch raar dat mn ex een foto heeft met mn excrush? Ze hebben elkaar noooittttt ontmoet en opeens in mn droom wel. Wa betekend dat?

  Esme
  Moderator

  Dromen bevatten ook veel fantasie. Het onbewuste laat vreemde beelden zien. Soms is een droom maar een droom, dat je niet letterlijk hoeft te nemen. Vaak zijn het verwerkingen.

  JiminsWifey
  Deelnemer

  Dankuwel voor de moeite. Ik waardeer het enorm. U heeft me geholpen.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">