Enge droom over hoofdhuid die los kwam

 • Auteur
  Berichten
 • Tessa
  Gast

  Hey allemaal hopelijk weten jullie mss wat de onderliggende boodschap is van mijn enge droom deze nacht.
  Ik was in een ander land met partner en kind , kind ging in die 2 dagen dat ik daar was naar school wat ik nu ook al raar vond. Toen ik met mijn partner rondliep kwam mijn hele hoofdhuid bovenaan met haar en al los tot ongeveer over de helft van mijn schedel in mijn droom deed dit precies geen pijn ik ben dan op zoek gegaan daar naar een dokter wat ook niet gemakkelijk was we waren namelijk in Gambia. Toch een gevonden die sprak raar maar waar Nederlands. Die vertelde dat het door een allergische reactie kwam en de rest weet ik alle geluk niet meer. Weten jullie soms wat de achterliggende betekenis hiervan kan zijn . Groetjes tessa

  Esme
  Moderator

  Het andere land (Gambia) is het onbekende. De taal staat voor communicatie. Het is voor jou ondenkbaar om het zonder je partner en kind door het leven te gaan.

  Maar er is iets wat zijn kracht verliest. Haar symboliseert kracht, namelijk, dat afvalt. Dit is afkomstig van het verhaal van Simson en Delila; Terwijl Simson (een ongelofelijke sterke man) sliep riep Delila een man en liet hem de zeven haarlokken van Simsons hoofd afscheren, waarna Simson door de Filistijnen werd overmeesterd. Er zit dus ergen een hele zwakke kant in jezelf, die je compleet weg kan laten blazen.

  Margriet
  Gast

  Ik zou ‘m nog wel wat scherper willen stellen. Je hecht zo sterk aan je eigen vertrouwde overtuigingen en ideeën (je man en kind vertegenwoordigen aspecten van jezelf die je in hen herkent) dat je compleet ontregelt raakt en jezelf verliest in onbekende, nieuwe situaties. De dokter (je Hogere Zelf) probeert je hiervan bewust te maken. Keuze is aan jou of je kunt en wilt accepteren dat er meer waarheden tegelijkertijd kunnen bestaan en of je bereid bent om deze te onderzoeken en ondertussen je oordeel hierover op te schorten. Dat geeft je de kans om jezelf te ontdekken en overal mee naar toe te nemen, zonder je identiteit in een allergische reactie op het onbekende te verliezen.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">