Enge droom: geld, horeca, dood, thee, rozen, lenzen

 • Auteur
  Berichten
 • ZX
  Gast

  Hi lieve mensen

  Ik droom wel vaker onsamenhangende dingen, maar deze droom kan ik niet plaatsen. Klein detail: ik werk in het echte leven in een restaurant als bijbaan.

  Mijn droom begint met iemand die voor mijn raam thuis staat. Mijn gordijnen zijn net niet perfect gesloten, en ik zie hoe iemand door het laatste kiertje probeert naar binnen te kijken. Ik kan niet zien wie het is. Vervolgens doe ik felgekleurde kleurlenzen in. Ik kijk in de spiegel en vind het niet mooi. Dan word ik gebeld met de mededeling dat er rozen zijn bezorgd voor mij.
  Dan ben ik plotseling op werk, we zijn net open en ik vind een grote stapel van 50 euro biljetten in mijn werkportomonnee, welke stapel ik vervolgens samen tel met mijn collega. Daarna wordt het plots heel druk op mijn werk. Ik probeer zo goed als ik kan iedereen te helpen, waaronder drie dames. Deze drie dames vragen welke theesoorten we hebben. Ik vertel welke 5 theesoorten we hebben, waarop een van de dames (uit de hoogte reageert) en zegt dat ze een X percentage van elke theesoort wilt. Ik leg uit dat dat niet kan en dat het geen losse thee is maar zakjes zijn. Dan wordt ze zichtbaar geïrriteerd, waarop ik mijn excuses aanbied en haar vertel dat het erg druk is. Vervolgens overlijdt (?!) deze vrouw. Haar vriendinnen gaan naar binnen, en doen hun beklag bij de manager. Het is donker binnen. Een van de vrouwen gaat zitten. Vervolgens gaat ze tegen mijn benen zitten. Ze trekt wit weg. Ik vraag mijn collega of hij haar hartslag wil voelen en hij bevestigt mijn angst: ook zij is overleden.

  Hele enge droom dus! Kan iemand dit plaatsen???

  Heel erg bedankt??

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">