Eng huis

 • Auteur
  Berichten
 • Lotte22
  Gast

  Deze droom heb ik al een aantal keren gedroomd.
  Ik ben in het huis van mijn opa en oma (ze zijn in het echt beide overleden). Het lijkt alleen helemaal niet op hun huis zoals hij echt was. Het is veel groter, gigantisch zelfs. Ik heb lang niet het hele huis gezien. Ook is het huis donker, het wordt alleen verlicht door kaarslicht. Het huis is niet perse vervallen, wel verwaarloosd. Ook heb ik altijd een naar gevoel in het huis.

  In deze droom ben ik op zoek naar een specifieke trap. Om die trap te vinden moet ik door een slaapkamer. In die slaapkamer moet ik door een kleine opening. Ik heb meerdere keren gedroomd dat ik de trap zoek, elke keer moet ik eerst door die ruimte.
  In een vorige droom heb ik één keer de trap gevonden. Ik ben toen niet maar boven gegaan omdat het bovenaan de trap pikkedonker was.

  Wat betekend dit?

  Ik heb vaker over dit huis gedroomd ook. Meestal ben ik in mijn eentje of samen met iemand anders op zoek naar de trap maar soms ben ik ook in één van de gangen aan het rondlopen. Soms spookt het in het huis, soms ben ik alleen en soms niet.
  Ik word in ieder geval elke keer wanneer ik over het huis heb gedroomd met een erg naar gevoel wakker.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">