een soort vriend zelfmoord

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • riley
  Gast

  ik had een verschrikkelijke droom,ik droomde over een jongen die me veel heeft gekwetst en zoveel pijn heeft gedaan we hadde af en toe ruzi een op andere momenten is het de beste vriend die je je kan voorstellen, ik droomde over laatst dat hij me op instagram een paar super lange berichten had gestuurd,
  en toen ik die had gelezen was hij al dood .
  hij was in een kamer en smeet zichzelf tegen de muur weer en weer.
  Ik moest zo hard wenen en voelde me niet normaal slecht ( ik heb die berichten ergens half zitend gelezen en het was wel niet bij mij thuis maar in een huis en ik was alleen)
  Ik denk er overdag ook al de hele dag aan, ik ben nu zo bang dat hem iets overkomt.
  hij betekent zoveel voor mij maar ik ben echt bang dat hij me weer super hard gaat breken..
  maar ik wil hem nooit kwijt ik zit hier zo hard mee, wat betekent het toen ik hem zichzelf zag pijn doen ging ik kapot!
  ps: hij heeft een jaar geleden 1 zelfmoordpoging gedaan, maar hij zegt dat het nu veel beter gaat en dat is ook wel ook nu, een van men beste vriendinnen heeft een paar weken geleden zelfmoord gepleegd en hij kende haar ook, ik heb zelf ook wel eens een poging ondernomen.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De ruzie in de droom zijn opgekropte emoties. Ruzie is een uiting van woede en irritaties. Diep van binnen komt dit via een droom naar boven. Wanneer je gekwetst bent mag je boos zijn. Het is een negatieve eigenschap, maar is nodig om voor jezelf op te komen.

  Instagram staat voor communicatie. De berichtjes kon je niet beantwoorden, omdat bij hem het licht uit is gegaan. De muur is een obstakel. Een muur waar hij niet tegenop kan komen. Hij heeft een muurtje om hem heen gebouwd en dat betekent dat hij in momenten zit waarbij hij zijn emoties niet onder woorden kan brengen en dat voel je als maatje. Tijdens je slaap maak je je ongerust over die jongen en is je zelfmoordpoging je niet in de koude kleren gaan zitten. Het is als een soort trauma geworden en helemaal is dat gekomen door het meisje die uit het leven is gestapt. Het is de kunst om positief te denken en depressies uit de weg gaan. Zodra je je weer k*t voelt uit het dan. Is het niet aan vrienden, dan aan je moeder. Je moet je ei wel kwijt kunnen. Opkroppen van emotie laat je emmertje vol lopen. Dan wordt het van kwaad toch erger.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ook als het niet rijmt. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">