Een lift

 • Auteur
  Berichten
 • Femke
  Gast

  Ok, dus ik zocht al op ”lift” en daar waren een paar dingen maar deze droom was een combi en ik weet niet helemaal wat die betekent:

  Ik zat in een lift met mijn familie, alles was normaal en vredig, en we gingen van boven naar beneden om uit het gebouw te stappen. Het gebouw was waarschijnlijk een winkel want nadat we eruit waren gingen we naar een andere winkel (we waren aan het shoppen)

  Toen we uit het tweede gebouw kwamen zagen we dat het eerste gebouw helemaal in elkaar was gestort en hoorden we van anderen dat de lift ineens kapot ging en naar beneden viel, en er later een sloopmachine kwam en het hele gebouw verwoestte.
  We ontsnapten de dood; maar wat betekent dit?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een gebouw is als een jas om je heen. Het is je lichaam en ziel. Elke ruimte heeft zijn functie. Je zou het groot kunnen vinden. Hierdoor eenzaam voelen en verdwaald raken. Het winkelcentrum staat symbolisch voor materialisme en de behoefte om bij te blijven met trends, rages en de nieuwste technologie. De familie is je steun en toeverlaat. De lift brengt je op een hoger of lager niveau. Het heeft te maken met je ontwikkeling. Het gebouw dat instort is een project wat niet werkt. Ook de lift heeft zijn werking niet meer.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">