Een jongen

 • Auteur
  Berichten
 • DreamTeam
  Gast

  Ik zag een jongen die ik wel leuk vind in het echte leven. En ik stond naast een vriendin van me. Dus die vriendin van ke praatte met die jongen. En mijn vriendin zei :”was het leuk Bellen met …” (ik ben de naam vergeten). En hij zat daarna helemaal te bewijzen dat hij niet met haar had gebeld. Daarna liepen we naar onder en gingen we iets met klei doen. En we hadden brillen op. En ik zag dat die jongen naar me keek via de bril. Maar zijn ogen leken zwart dus er klopte iets volgens mij niet.

  Esme
  Moderator

  Wanneer je in het echte leven geen bril draagt, maar wel in je droom, suggereert dit dat je een helderdere blik op de situatie zou moeten krijgen. Er kan sprake zijn van een misverstand, of een verkeerd ingeschatte situatie moet rechtgezet worden. Zijn ogen waren zwart. Zwart staat in dit geval voor duister en dus onbewuste. Hij weet niet dat je hem leuk vind.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">