Een huis met verborgen schatten

 • Auteur
  Berichten
 • Abraxas
  Deelnemer

  Er was een baby die grauw zag, omdat het benauwd was. Het kindje lag op een afdeling met verplegers die af en aan liepen. In eerste instantie zag het er njet goed uit, maar naar verloop van tijd knapte het piepkleine babietje een beetje op.
  Ik werd gevraagd door een makelaar om een tijdje het huis naast mijn eigen huis te bewonen. Het grote pand bleek vol met hoge stapels boeken en prachtige antiquiteiten te liggen. De zolder was zeer indrukwekkend: boven het plafond bleek een kerkgewelf te zitten. Ik werd er ontzettend blij van deze verborgen schat.
  Ik ging vanuit dat huis naar een school. Een docent tekende op het bord hoe vele studenten uit het hele land verhuisd waren om naar deze universiteit te komen.

  Esme
  Moderator

  De baby die grauw zag staat voor ademnood of weinig bewegingsvrijheid. De baby staat voor het innerlijk kind in je. Je hebt je ruimte nodig en dat gaat niet wanneer je maar op de vingers wordt gekeken. De zolder staat voor oude herinneringen en bovenkamer. Het geluk zal je in jezelf vinden. Het hele leven is een leerschool.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">