Een heel tweede leven in mijn dromen

  • Auteur
    Berichten
  • Marni
    Deelnemer

    Ik zit hier al jaaaaaaaren mee en ik heb er nog nooit iets over kunnen vinden op internet of iemand die hetzelfde ervaart als mij. Mijn dromen zijn Soiso altijd levensecht en duren heeeeeeeeeel lang (ik maak op 1 nacht zoveel mee). Nu las ik wel dat mensen die last hebben van depressies dat ze langer en levensechter dromen, en daar heb ik jaren last van. Maar ok tot daaraantoe dat zijn nog geen vreemde dingen. Wat ik gewoon echt bizar vind is dat ik in mijn dromen een heel leven heb. Ik heb meerdere plekken waar ik al jaren naar terug keer (ik heb een eigen stadscentrum en ik weet zo’n beetje waar elke winkel ligt, zoals in je eigen stad) vliegveld, ziekenhuis, school, ik woon in dezelfde straat als waar ik nu in woon alleen een paar huizen verderop. Alleen de wijk is anders maar al jaren hetzelfde in mijn droom ken ik er net zo goed de weg als in mijn eigen wijk en stad)
    Er zijn een paar mensen in mijn dromen die in het echte leven een minder fijne indruk op me achter hebben gelaten maar ik heb ook tal van mensen in mijn vriendenkring die ik niet ken maar al jaren elke keer terug zie. Waar ik Telefoon en smsgesprekken mee voer. Dit gaat al jaren zo soms komt eens een nieuwe plek bij soms gaat er een weg maar het is echt als een tweede leven wat ook in grote lijnen, dan wel, elke keer verdergaat. Het is een doorlopend verhaal, een serie waar ik elke nacht een hele lange aflevering van beleef. Het zijn 80% nachtmerries. Ik word veel achterna gezeten… opgejaagd ben veel op de vlucht. (In mijn dromen is de film The purge een veelvoorkomende feestdag en ik ben altijd buiten op straat) ook vaker neergeschoten. Vecht heel vaak met vrouwen heb ruzie en ga heeeeel veel uit stappen discotheken nachtleven (ik ben moeder,35 jaar en heb dat leven gehad en achter me) droom niet snel over het gezinsleven. Het leven daar is spannend mysterieus en extreem eng allemaal. Maar mijn grootste probleem is dus hoe kan ik al zo lang over zo’n lange in elkaar overlopende en op dezelfde plekken droom hebben?????

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">