Een gehandicapt meisje

 • Auteur
  Berichten
 • Dreamteam
  Gast

  Er zou een gehandicapt meisje naar mijn huis komen zodat ik samen met haar leuke dingen kon doen. Ik hoorde de bel en mijn vader maakte open, dus ik at mijn eten op en ik liep naar de deur. En het meisje was er niet ik zag haar bij andere huizen aanbellen. Ik vroeg aan mijn vader of hij haar had gezien en mijn vader zei:” ik heb haar weggestuurd. Ik vind het onzin om leuke dingen met haar te gaan doen alleen omdat ze een handicap heeft” ik vroeg toen waar ze nu was en mijn vader zei:” weet ik niet ik heb haar buiten gezet” hij ging daarna ook nog eens weg uit het huis. Ik werd echt boos op hem en liep naar boven.

  Daarna werd ik wakker

  Ebeline
  Gast

  Vaak wanneer men over iemand met een handicap droomt staat dat vaak voor een deel van zichzelf wat schade heeft gelopen. Dus dat je iets in je leven of jeugd ontnomen is.

  Het lijkt erop dat je om hulp of aandacht gevraagd hebt en men jou gewoon genegeerd heeft of links heeft laten liggen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">