Een dagje uit met een wildvreemde?

 • Auteur
  Berichten
 • Eekhoorn205
  Deelnemer

  Mijn vriend gaat naar werk toe en ik hoef pas om 4 uur te beginnen. Een jongen dat veel op een jongen lijkt van mijn oudere school staat ineens beneden. ( Het speelt af in mijn ouders huis en soms in mijn eigen huis?)
  Hij verteld dat die me altijd al bewonderd heef. Ik was vroeger gothic en werd veel gepest. Hij zei dat die altijd van een afstand naar mij keek.( Van de groep bij de pesters )
  ( Het klopt dat ik vroeger een aparte style had )

  Hij wilde graag met mij naar buiten en leuke dingen doen.
  Ik stribbelde niet tegen. Het was herfst en we aten wat tegen een boom. Lachde veel en verhalen over de lagere school. Hij nam mij mee naar zijn huis. Het eindigde in seks.
  ( Ik heb nog nooit een onenight stand gehad en ben heel loyaal, dus waar komt dit vandaan?!?)
  Toen ik wakker werd voelde ik even of me vriend nog naast me lag maar die was al naar werk…

  Ebeline
  Gast

  Als je droomt over de herfst duidt dit erop dat iets tot een einde zal komen en er iets nieuws zal beginnen. Deze droom staat tevens symbool voor de ’circle of life’.

  Boom: Je concentreert je op je eigen zelfontplooiing en individualisering

  Vreemdgaan: Het is eigenlijk gewoon een teken dat je wat spanning mist. Niet zozeer in je relatie, maar gewoon in je leven. Je hele leven kan wel een portie extra jeu gebruiken.
  Misschien ben je toe aan een nieuwe baan, een nieuwe reis of een nieuwe hobby. Daar heeft je relatie misschien niet eens wat mee te maken dus, met die hele onrust. Ga gewoon voor iets nieuws. Iets vers. Iets wat je nog niet kent. Eet iets wat je nog nooit hebt geproefd, ga naar een plek die je nog nooit hebt gezien en dans eens op een nummer dat je nog nooit hebt gehoord. Doe een radslag in de tuin, kan jou het verrekken. Doet een mens goed. En je relatie ook. Al is het maar in je dromen.

  Eekhoorn205
  Gast

  Bedank voor je reactie hier kan ik zeker wat mee ! 🌈💕

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">