Duizendpoot

 • Auteur
  Berichten
 • Mika
  Gast

  Hai vannacht droomde ik dat het avond was en ik was met mijn zus en een vriendin. Zij zouden mij met de auto bij het trein station afzetten en vanaf daar zou ik naar mijn vriend toe gaan (die drie uur verderop woont). Het was al rond 23.30 dus ik dacht nog van jeetje dan kom ik daar pas snachts aan … Toen we bij de auto waren zag ik een grote rode duizendpoot lopen ik dacht wow en hij liep onder de auto door daarna zag ik hem niet meer. Wat kan dit betekenen?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. In deze droom laat je je rijden. Dit betekent dat je deels afhankelijk bent van een ander. Je zus en je vriendin staan symbool voor vrouwelijke eigenschappen, zoals zorgzaamheid. De rode duizendpoot is een insecten verdelger, is flexibel en ijverigheid. Dit geeft aan, dat je bezig bent met je eigen problemen op te lossen.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">