Duivelse droom

 • Auteur
  Berichten
 • Cherrycurls
  Deelnemer

  Hoi Allemaal!

  Meestal kan droominfo.nl mij genoeg helpen met de beschreven onderwerpen maar nu sluit het eigenlijk niet aan bij mijn droom. Wanneer ik hem beschrijf duurt de droom kort, maar in mijn droom nam het veel tijd in beslag. Here we go; Ik, vrouw(25), heb in mijn droom contact met 4 vrouwen. Ik kon hiervan geen gezichten zien. Zij nemen mij mee naar een plek waarvan ik weet dat deze niet op aarde was maar ook niet in de hemel of hel. Het voelde leeg, donker en woestijnachtig. Terwijl ik me met hun op deze soort tussenlaag bevindt veranderen zij van aardig naar streng en ketenen zij me vast aan een stenen muur. Ik probeer mijzelf los te rukken maar de ketenen zijn veel sterker. Zowel links als rechts naast mij hangen rottende borstkassen. De vrouwen gooien water in mijn gezicht en huilen. Het water veranderd in een soort witte zakdoeken die ze mijn richting op gooien. Wanneer ik buk (wat ik blijkbaar wel kan) om er 1 op te pakken zie ik mijzelf in de schaduw met hele grote hoorns. Op dat moment besef ik dat ik de duivel bén en zij mij willen uitdrijven of iets dergelijks. Vanaf dat ik mijn schaduw heb gezien kan ik ook naar mijzelf kijken en heb ik enorm lange hoors. In mijn droom begrijp ik niet hoe het kan dat ik nooit heb geweten dat ik de duivel ben. Tot zover mijn herinnering. Ik werd erg moe wakker!
  Als iemand denkt te weten wat dit kan betekenen? Ik hoor het graag!

  Liefs

  Esme
  Moderator

  Vier duidt op stabiliteit, fysieke beperkingen, hard werk en aardse zaken. Vier staat ook voor materiele zaken. Je krijgt dingen gedaan. Een getal 4 staat voor balans, de elementen en de vier windrichtingen. De vrouwen zijn al je vrouwelijke kanten, zowel de positieve maar ook negatieve eigenschappen van jezelf. Op mijn facebookpagina staat meer over de 4 elementen.

  De plek waar je je begeeft is je onbekende of onbewuste aspect. De plek waar je je begeeft roept ontberingen aanvoelen op. Om je verder te kunnen ontwikkelen heb je leermateriaal nodig. Vaak zijn het lastige situaties waar je overheen moet, want het gaat om gebeurtenissen die je oud of de box haalt. Je bent gevangen en dat betekent dat je niet verder kunt in een bepaalde situatie.

  De rottende borstkassen zijn de moeilijkheden die je om je heen ziet. Rechts voor de bewuste kant en links je onbewuste kant. Water staat symbool voor emotie. Huilen is een manier om je te kunnen uiten. Het is misschien wel uiting van eenzame momenten. Vroeger stond een witte zakdoek of vlag voor vrede of overgave.

  In deze droom associeer ik de duivel met de gehorende. In de Wicca wordt de gehorende gezien als een aardse God. Het staat voor pure mannelijkheid en potentie. Horens staan voor macht en kracht. Uitdrijven staat symbool voor controle hebben over de situatie. Het staat ook voor een competitieve houding.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">