Duistere droom..

 • Auteur
  Berichten
 • Sinasissy_
  Deelnemer

  Dit is de eerste keer dat ik hier wat plaats.. heb altijd last van nachtmerries. Ik droom niks normaals meer. Eergisteren had ik een nachtmerrie en wil weten wat de betekenis ervan is.. Misschien weet iemand dat?
  Mijn nachtmerrie:
  In mijn droom werd ik om 04.00u stipt wakker. Ik was in het huis waar ik ben opgegroeid (t/m mijn 19e). Ik liep naar de keuken en keek uit t raam (app. 2e verd). Het was donker natuurlijk maar zag de achterkant van n andere appartement. Ik zag n stuk of 20 vrouwen in n zwarte burka in n rij staan. Achter t raam en op de balkons. Ze staarten naar voren. Toen ik naar t grote grasveld naar beneden keek zag ik een vrouw zijwaart rennen, met dr rug naar mij toe. Ook in n zwarte burka, maar in haar rug heel groot links een hart gekerft. Met n mes lijkt t, het bloedde enorm. Toen was er ineens vuur en die kant strompelde de vrouw op. Eenmaal in t vuur gestapt draaide ze zich 180°c om en keek omhoog. We hadden meteen oogcontact. Ze viel op dr knieën. Ondertussen verbrandde ze verder, maar je zag geen pijn of angst in haar plek. Enkel iets duisters.. leek op mij gemunt.. alsof ze iets evils was. Toen dook ik naar beneden uit angst. Toen werd ik wakker in t echt en t was stipt 04.00u…. wat zou dit betekenen?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">