Drummer

 • Auteur
  Berichten
 • Ronald
  Deelnemer

  Ik ben bij ons op de voetbalclub waar een bekende band zich voorstelt met hun nieuwe drummer. Ik ben uitgekozen om die drummer te worden, alleen, daar komt het; ik kan niet drummen. Er zijn heel veel mensen en er is een goede sfeer. Als ik naar voren wordt gevraag te komen om foto’s te nemen en met elkaar te jammen heb ik elke keer een uitvlucht. Op het moment dat ik geen excuses meer heb en me bij elkaar heb geraapt om met mijn nieuwe band op de foto te gaan word ik wakker.

  Ebeline
  Gast

  Voetbalclub staat voor je compentieve karakter. Je word geconfronteerd met uitdagingen.

  Niet kunnen drummen en band,jammen, uitvluchten: Typetje meeloper die geen eigen beslissingen durft te nemen. Je vind het allemaal wel fijn en best maar als het erop neer komt dat je moet vechten voor echt van jou is dan gebeurt er niet veel. Angst om te falen kan een reden zijn voor dit soort gemakzucht.

  Op de foto gaan, dat er foto’s van jou gemaakt worden suggereert dat je niet helemaal jezelf kan zijn

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">