Drugs smokkelen

  • Auteur
    Berichten
  • Dena
    Gast

    Hi! Ik werd zojuist wakker met een bizarre droom waar ik toch wel van geschrokken ben. Ik was in een soort van pand waar een feest gaande was en mijn ex vriend (zag er slecht uit, ingevallen gezicht) stond daar voor de deur en zat in een auto en was vriendjes met de organisatoren van dit feest. Hij had zn auto zo geparkeerd dat de entree dicht was dus ik wurmde mezelf er langs om erdoor te komen. Het feest was over 2 uurtjes afgelopen. Mijn ex stapte uit de auto en zei dat ik voor 200€ wel naar binnen kon. Ik zei je bent gek! Het feest is bijna afgelopen en hoezo ga je mij zoveel geld vragen? Toen liep hij mee naar binnen en ik had het gevoel dat ik onderweg familie van mij tegenkwam die lagen te slapen met hun hoofd in hun handen op bureaus die er stonden?? We kwamen in een kamer uit ergens boven waar een bank stond en een bureau waar weer familie van mij (volgens mij mijn zusje en mijn vader) aan het slapen waren. Mijn ex ging op de bank zitten en liet een scheet en er kwam iets uit zijn kont maar kon niet zien wat er gebeurde. Toen kakte hij zo een hele reeks aan gesmokkelde spullen uit in dichtgenaaide condooms of hulzen. Ik schrok me wild! Ik zag een pakket met witte pillen en een pakket met roze papieren. Hier schrok ik wakker uit Mn droom.

    Ik heb al een aantal maanden geen contact meer met mijn ex, dus wil het hem niet vragen of het wel goed met hem gaat. Die neiging had ik wel toen ik wakker werd. Maar wellicht heeft deze droom helemaal niks met hem te maken? En is het een boodschap voor mij?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">