droom

 • Auteur
  Berichten
 • van den bos gina
  Gast

  k heb zelfs gene rust als ik slaap. Mijn hoofd zit zo vol en ik ben constant aan zoveel aant denken da mijn onderbewust zijn gewoon op volle toeren blijft draaien.

  Deze nacht pas rond 3u30 int slaap gevalle, al 5 keer wakker geworden en nu gewoon om 7u45 klaar wakker geschoten, maar wel stikkapot. En da op ne zondag ????.

  Ik heb gedroomd dak me mijne vent in nen oldtimer zat, den auto op nen hof draaide, hij da begon te vertelle over ne maat van hem da int zwembad wou springen, de zon da kei hard scheen, dan stapte ik uit en ging ik door nen hof waar da gigantische groene kolen in lagen, ik ging verder en zakte weg in ne gigantische berg stront terwijl ik naar de achterdeur probeerde te gaan, terwijl ik inzakte knabbelde der ne golden retriever aan mijn been en dan binnen stond er een oud madammeke en die stelde allemaal vragen en ik zag die in hoofdletters op een papier krabbelen: STEFFIE, OCMW, WGM (WEGEEFMARKT) en dan vroeg die om mijne naam en om dee te spellen en ik word dus juist wakker terwijl dak mennen eige naam nog luidop aant spelle zen en menne vent naast mij zie slape.

  Esme
  Moderator

  Je onrust die je hebt is niet normaal. Je zou eens naar een hulpverlener kunnen gaan om je klachten uit te leggen. Wanneer de hersenen op volle toeren staan, kun je het gevaar lopen om in een psychose te raken. Dat is ernstig en kun je steeds je je concentratievermogen verliezen. Weet je wat een psychose is?

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De oldtimer staat voor het verleden. Je hangt nog in het verleden. Het zwembad bevat water. Water staat voor emotie. Hier verzuip je in. Je zit niet goed in je vel en de zon maakt dat je behoefte hebt aan kracht om je zelf uit de drek (stront) te trekken. Het gaat helemaal niet goed met je. Ik hoop dat je het kunt plaatsen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">