Droom vrouwelijke demoon

 • Dit onderwerp bevat 3 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • Kwasiba
  Gast

  logo image
  Home Suriname | Cultureel Dromen | Topic Chinees/japanse vrouwlijke demoon
  Chinees/japanse vrouwlijke demoon
  0 reactie(s)70 x bekeken
  Plaats nieuw bericht
  *
  Stanko

  Chinees/japanse vrouwlijke demoon
  « Gepost op: Gisteren om 04:41 »
  Ik droomde dat ik samen met een man opzoek was naar een jonge vrouw .. toen we haar hadden gevonden hebben we even met haar gevochten daarna lukte het ons met veel moeite haar in bedwang te houden want ze was een zeer goede vechter.ze leek op een chinees/ japanner en was net als een ninja heel lenig en krachtig. Op een gegeven moment zei ze dat ze niks zou doen en zou meewerken en dat we haar konden loslaten. Toen we haar loslieten bleek dat zij en de andere man in me dromen elkaar kende. Ze liep naar de kast en pakte een kroon en nog iets uit de kast dat van de andere man in de mijn droom was. Ik vroeg hoe ze elkaar kende ze lachte en gaf geen antwoord.

  Opeens was ik in mijn eigen kamer en toen kwam ik erachter dat zij een hele sterke demoon is. Ik zag haar niet meer maar ik wist dat zij in mijn kamer was. Ik had een blauwe kaars in me hand die niet aangestoken was. De kaars vloog uit mijn hand tegen de muur in de hoek van me kamer. Ik stond op en pakte de kaars op. Deze kaars was gebroken in 3 stukken. In de droom voelde ik mij niet prettig in mijn kamer, de aanwezigheid van haar was heel erg sterk en ik voelde dat ze met kwade bedoelingen in mijn kamer was. Ik ging mn kamer uit. Buiten me kamer ging ik op de grond zitten en het onprettige gevoel ging weg. Ik ben daarna weer mijn kamer ingegaan. Ik heb even een paar karate/kunfu standen gedaan dit kon ik door haar. Want ze had in het begin van de droom verteld dat de man waarmee ik haar had gevangen in het begin ook altijd kunfu/karate standen deed.

  Het waaide erg hard in me kamer ik wilde mijn raam dicht doen en toen zag ik dat mijn kaarsen waarmee ik bid naar rechts waren gebogen. 1 van de kaarsen had geen vlam meer en had een soort zwarte stof aan aan het begin van de lont. De lont was opvallend lang. Ik twijfelde om de kaars weer aan te steken, dit heb ik toch gedaan.het duurde even voor de kaars aanging omdat de lont zo lang was. toen de lont het kaarsvet raakte merkte ik een soort verlichting en toen stopte de droom en werd ik wakker.

  Iemand een idee wat deze droom betekend?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De vrouw die je zoekt kan een deel van jezelf zijn. Van binnen is er wat onrust. Ze staat in de vechters modus. China en Japan zijn landen van mystiek en cultuur. Hier worden eeuwenoude tradities en gebruiken uitgeoefend. De kroon staat voor kracht, macht en roem.

  De slaapkamer is een intieme plek. Hier rust je uit en bewaar je je geheimen. Een demon is onrust in jezelf. De kaars is niet aan. Dus probeer je niet te transformeren. Blauw was vroeger een kostbare kleur. Het werd vervaardig van de Japis halfedelsteen. Jaspis helpt je voor jezelf op te komen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. Drie staat voor leven, vitaliteit, innerlijke kracht, iets volbrengen, verbeelding, creativiteit, energie en zelfonderzoek. Drie staat voor een trilogie, zoals bijvoorbeeld verleden, heden, toekomst of vader, moeder, kind.

  Later probeer je toch de kaars aan te doen. Alleen de verhoudingen kloppen niet. Het zwarte stof kan roet zijn. Afval van het branden van de lange lont. De wind staat voor onrust en problemen. Uiteindelijk is er een lichtpuntje in de duisternis.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ook als het niet rijmt. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  kwasiba
  Gast

  Beste esmee,
  Bedankt voor je reactie.

  De blauwe kaars die uit mijn handen vloog tegen de muur en kapot ging brand ik altijd voor een bepaalde spirituele engel die ik bij me heb. Toen ik deze kaars in mijn handen had was deze niet aangestoken.

  Aan het einde van mijn droom stak ik een rode kaars aan die ik ook voor een bepaalde engel altijd brand, het leek erop dat deze wel had gebrand maar was uitgegaan, het uitgaan van de kaars had ik niet gezien in de droom. Naast de rode kaars, stond de witte kaars die ik altijd brand voor zuiverheid of het zuiveren/schoonmaken van mijn kamer(verwijderen van negatieve entiniteiten). Deze kaars brande nog wel in mijn droom.

  Wat betreft de demoon had ik zelf ook al het gevoel dat het iets van mij was.
  Ik weet dat momenteel bepaalde mensen bezig zijn met mij en het liefste mij zien vallen(op spiritueel niveau).. Ze kunnen me niks maken maar misschien onbewust maakte ik me hier wel zorgen over en is dat de onrust in mijzelf.

  Verder vroeg ik me af wat je bedoelt met: probeer jezelf niet te transformeren.

  Ik hoor graag van je

  GR.

  Esme
  Moderator

  De blauwe kaars in je droom, die niet aangaat heeft geen functie, dus kun je op het gebied van de kaarsenmagie niet transformeren, zoals de alchemie. De blauwe kaars staat voor vrede, rust, waarneming, eer, wijsheid, bescherming tijdens de slaap en intuïtie. In je waakzaam bestaan wil het niet zo lukken op dit gebied. Vaak ontwikkel je deze door de levensjaren. Het betekent natuurlijk niet dat het jonge mensen niets zwaars meemaken. Maar in de doorsnee heeft het te maken met de leeftijd.

  De rode kaars in de kaarsmagie is net als het element vuur en staat voor moed, kracht, lust, overlevingsdrang, directe actie, vruchtbaarheid, wraak, boosheid, wilskracht

  De witte kaars in de kaarsmagie staat voor meditatie, verering, negativiteit uitbannen, genezing, helderheid, waarheid en vrede.

  De magie in dit geval heeft te maken met de psyche te helpen positiviteit te brengen. Probeer down to earth te blijven om zweverigheid te voorkomen. Want je piekert al over mensen die je het liefst zien te vallen. Weet je, de maatschappij kan hard zijn. Hier moet je een balans in zien te vinden. Ik denk dat voor jou de maatschappij als een demon is.

  Wees niet verlegen om verder te vragen.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">