Droom toen ik 8 jaar was

 • Auteur
  Berichten
 • Anoniemwayne
  Deelnemer

  Hallo, ik ben een jongen van 22 jaar.
  Vroeger toen ik jong was een jaartje of 8 had ik een levens echte droom, voor mijn gevoel was ik wel degelijk wakker. Het zou kunnen zijn dat die droom zo intens was dat het misschien wel leek alsof ik wakker was. Ik zou graag willen weten wat de droom betekend heb wel zo mijn ideeën maar het is mij nog niet helemaal duidelijk. Ik werd ergens middernacht wakker en ik had over mijn hele lijf een rilling ik probeerden het weg te schudden maar dat lukten niet, ik vond het maar vreemd. Even later keek ik naar mijn raam waar ik een zwart wezen zag staan. ik zal het proberen te omschrijven want ik weet zelf niet goed wat het nou is. Het was zwart met veel stekels hangend naar beneden. Het lijkt eigenlijk wel op een spin maar dan met heel veel poten. Het lijkt ook wel op een doden boom. Het lichaam was nog al dun. Het wezen keek met bozen witte spleet ogen aan. Het was heel beangstigend. Ik schrok ervan dus ik ging mijn vader wakker maken vertelden hem dat er een monster voor mijn raam stond. Mijn vader rommelde wat bij mijn raam en stelden me gerusts en probeerden weer te gaan slapen. Dat gevoel dat ik eerder omschreef dat voelden ik weer opkomen ik had het weer over mijn lijf. ik verstopten me onder mijn dekens ik was doods bang. Ik hoorden van af mijn raam lichte voetstappen of gekraak heel langzaam mijn kant opkomen, ik raakten verstijft. Na een tijdje stopten de voetstappen naast mij. Er was even niks aan de hand tot dat ik jeuk voelden op mijn hoofd dus ik krapte over mijn hoofd. Maar door ik deed voelden ik iemand wrijven over mijn nek. Dit moment schrok ik zo erg dat ik begon te schreeuwen. Er kwam iemand mijn kamer binnen het was gewoon mijn vader. Maar toen het licht nog uit stond leek het op een hele grote zwarten man. Het licht ging toen aan en ik zag dat het mijn vader was. Ik mocht bij hem slapen. Toen ik mijn kamer uitliep had ik dat tintelende gevoel niet meer. Ik deed mijn hand nog even door mijn deur opening en mijn hand begon weer te tintellen. Vond het maar beangstigend. Ik wist echt niet wat mij overkwam. Dit is wat ik heb gedroomd of wat het ook mag zijn, het heeft heel veel indruk op mij achter gelaten. Bedankt voor de tijd en het lezen van mijn verhaal. Ik hoop wat te weten te komen hier over. Vriendelijke groet anoniem.

  Anoniemwayne
  Deelnemer

  ik heb wel vaker van dit soort dromen gehad. Maar lang niet zo als deze. In het hier en nu heb ik vaak dromen die ik als heel leuk ervaar. Tot dat me iets opvalt dat ik niet kan plaatsen. Meestal is het dan iemand die uit het niets wat zegt tegen me, ik heb dan meteen door hier klopt iets niet dit is onwerkelijk. zodra dat gebeurd is alle aandacht gericht op mij. Iedereen die zich in mijn droom bevind die focussen zich op mij iedereen is gestopt waar die genen mee bezig was. Heb het gevoel alsof ik dan niet meer welkom ben. Ik vlucht er dan ook voor weg. Een enkele keer dat ik mezelf verzet. Alleen het is me nog nooit gelukt. Misschien dat deze dromen wel invloed hebben op wat ik had toen ik jong was. Als ik wakker schiet lukt dit me vaak niet heb het gevoel vast te zitten ik moet mezelf dan bevrijden voor dat ik echt wakker word. Ik denk dat die dromen invloed hebben met wat ik droomden dat ik jong was.

  Moon
  Gast

  Ik denk dat jouw droom een vorm van Lucid dreaming is, je bent er bewust van, maar hebt niet de controle.. Over het ‘half’ wakker worden, dit zou wel eens slaapverlamming kunnen zijn, je bent wakker maar je spieren nog niet. (https://nl.wikipedia.org/wiki/Slaapverlamming) (https://nl.wikipedia.org/wiki/Lucide_droom)

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">