Droom rust na overlijden.

 • Auteur
  Berichten
 • Roderoosjes
  Deelnemer

  Hallo allemaal,

  Een maand geleden ongeveer heb ik een droom gehad waar ik steeds over blijf piekeren. Wat betekent die droom en hoe kom ik erbij?

  Ik ben samen met mensen die ik ken op de vlucht voor gemene mensen. Wij hebben iets bij ons maar het enige wat we kunnen doen om dat uit de handen van de slechterikken te houden is onszelf verbranden.
  We komen uit bij 2 hele grote verbrandingsovens met glazen deuren. Binnenin zie ik nog de resten liggen van andere mensen. 4 van de mensen met wie ik ben gaan op een grote plaat liggen en die schuift de oven in. Ik hoor gegil maar er is niets te zien.
  Dan is het mijn beurt. Ik ga liggen, samen met nog een paar andere mensen, en de plaat schuift de oven in. Vanaf dat moment is er niets meer. Geen droom, geen gevoel, geen beeld en geen geluid. Alleen een soort, bijna vredige, rust.
  Ik ben wakker geworden en was even helemaal van slag.

  Weet iemand misschien wat deze droom kan betekenen?

  Esme
  Moderator

  Vluchten voor mensen is wegrennen voor de maatschappij of angsten waar je voor wegloopt. Verbranden staat in deze droom symbool van transformatie. Denk aan de Feniks. De Feniks heeft een oneindige levenscyclus. Hij verbrandt als zijn lichaam te oud is en wordt vervolgens als jonge vogel direct weer herboren uit zijn as. Je krijgt een luguber beeld te zien, maar dit is de realiteit in India. Volgens de gedachten is de ziel bij verbranding eerder vrij van het lichaam en is verlost. De overheid heeft langs de Ganges een crematorium gebouwd om lichamen milieuvriendelijker te verbranden. Deze symboliek kun je zien als een transformatie bij jezelf. Het is een ontwikkeling die je doormaakt. Transformatie is een proces waarbij blokkades oplossen waardoor je doelen bereikt kunnen worden en je meer de persoon kunt zijn die je werkelijk bent. Je leert jezelf beter kennen en gaat meer herkennen aan jezelf. Oud gedrag, overtuigingen en patronen laat je los en zorg je ervoor dat je nieuwe perspectieven, gezondere keuzes en positieve overtuigingen kunt ontwikkelen.

  Roderoosjes
  Deelnemer

  Dank je wel voor de uitleg. Ik ben inderdaad wel bezig met werken aan mezelf. Mezelf beter op de rit te krijgen en anders tegen dingen aankijken. Dit verklaard veel.
  Nogmaals bedankt!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">