Droom over sleutels

 • Auteur
  Berichten
 • Kaza
  Deelnemer

  Goedendag iedereen, .
  Vandaag had ik een droom waarvan ik de betekenis zal willen weten.

  In me droom raakte ik me sleutels kwijt, ik had het eigenlijk niet eens door en ik was niet bezorgd daar over.
  Later in me droom bleek dat de meid waar ik verliefd op ben/Was die sleutels had gevonden en wou ze aan me terug geven. Dus we hadden afgesproken, in plaats van geven gooide ze de sleutels boven me hoofd. Toen ik ze opstapte en we beide weg gingen kreeg ik van haar een blik alsof ze iets wou zeggen. Iig. Zo’n blik die twee mensen aan elkaar geven als ze elkaar moeten verlaten maar dat niet willen. Aan het eind reed zij op haar fies weg en ik op mijn oude scooter die ik al aantal jaar niet meet heb.

  Weet iemand wat de bedoeling van deze droom zal kunnen zijn?

  Alvast bedankt.

  Groetjes

  Esme
  Moderator

  Een sleutel symboliseert toegang, kansen, controle, geheimen of verantwoordelijkheden. Je zou je gevoel en emoties weggestopt kunnen hebben. Wanneer je sleutels verliest, dan zou je de controle kwijt kunnen zijn. Een gevoel van verliefdheid brengt de sleutels terug. Het meisje gaat onverschillig met je gevoel om. Ze geeft je hoop, maar je weet van binnen dat het een valse boodschap is. De oude scooter is je gewone leventje weer voortzetten. Alsof er niets is gebeurt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">