Droom over slak en kikker

 • Auteur
  Berichten
 • Lsjs
  Deelnemer

  Hoi,

  Ik had vannacht een hele vreemde droom.

  Eerst droomde ik over een grote slak die onder de douche zat bij mij thuis. Ik was best wel bang voor de slak en uiteindelijk had iemand hem voor mij weggehaald.

  Vervolgens was er een groene kikker met een rode vlek bij mij thuis en die maakte zo nu en dan grote sprongen. Ik was totaal in paniek en doodsbang voor de kikker en wilde dat hij wegging uit mijn huis, ik verstopte me de hele tijd uit angst dat hij op me zou springen. Vervolgens heeft iemand anders hem voor mij weggehaald.

  Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen betekenen?

  Esme
  Moderator

  Een slak staat symbool voor solide maar traag. Daar heb je totaal geen zin in. Je verlangt naar vernieuwing en verfrissing, dat de douche symboliseert. Kan te maken hebben met het virus, dat alles vertraagd. De groene kikker staat voor gevaar. De rode vlek voor STOP! Je wordt onthouden van je bewegingsvrijheid.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">