Droom over Sinterklaas

 • Auteur
  Berichten
 • GrootseDromer
  Deelnemer

  Hallo allemaal,

  Ik twijfelde gisteren of ik vandaag zou bellen over een specifieke vacature waarbij ik naar verschillende bedrijven zou mogen gaan. Voor mijn werk zou ik veiligheidsschoenen gaan dragen. Voordat ik ging slapen heb ik gevraagd of
  ik advies/wijsheid in mijn droom mocht ontvangen. Vervolgens was dit mijn droom. Wil iemand helpen mijn droom te interpreteren?

  Alvast heel erg bedankt!

  Liefs 🙂

  Ik zit in een klein kantoortje/hokje op een school om mij klaar te maken. Ik ben verkleed als Sinterklaas, in een rood jurkje met blote schouders (ik ben een vrouw). Het lijkt op zo’n sexy kerst jurkje, maar ik weet dat het Sinterklaas is, ook al zie ik verder geen versieringen in dat kantoorje of later in mijn droom.

  Er is een jong meisje bij mij, ze is vrolijk, enthousiast en danst. Ze schudt met een pak hagelslag, waardoor de hagels over de grond worden gestrooid. Het voelt grappig en prettig.

  Het meisje komt naast mij zitten terwijl ik mijn veiligheidsschoenen aan doe. Ik zie dat ik mijn benen niet heb geschoren, maar dat is niet erg, ik trek lange gestreepte sokken aan.

  De nabijheid van het meisje voelt prettig, intiem, warm en veilig. Ik ken haar in mijn droom heel goed, al is het niemand die ik in het dagelijks leven ken.

  Dan is het tijd om te gaan. Ik klop op een deur van een lokaal. Het is donker binnen. Ze verwachten een Sinterklaas, maar niet mij, het is mijn klas niet. Dit is een klas met jonge kinderen. Ik doe de deur weer dicht en ga verder. Ik lijk te huppelen en dansen, het voelt vrolijk.

  De klas waar ik wel moet zijn is ergens anders in het gebouw. In mijn klas zitten oudere kinderen. Ik heb ze nog niet gezien, maar weet dat het zo is.

  Onderweg kom ik een docent tegen die grote, blauwe tonnen aan het verplaatsen is uit een lokaal. Hij is met zware tonnen bezig. Ik help hem even met een lege blauwe ton en ga daarna weer verder.

  Voordat ik bij mijn klas kom, wil ik eerst nog wat kopiëren. Ik heb een verfrommeld papiertje bij mij met een tekening van een pop met kleertjes ernaast die je uit kunt knippen. De kleertjes kun je dan op de pop leggen en een klein randje omvouwen zodat ze blijven zitten. Een toevallig langs lopende leerling leent zijn pasje, zodat ik kan kopiëren, ik heb mijn pasje niet bij mij. Nadat ik een stapeltje kopieën heb, 30 stuks, ga ik weer verder.

  Als ik bij de deur van het lokaal ben waar ik moet zijn, wordt ik wakker.

  Wat betekent dit allemaal?

  Liefs en een fijne dag! 🙂

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">