Droom over reizen en liefde

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Kel
  Gast

  Hi

  Vanochtend super intens gedroomd! Droomde over het reizen naar de USA was beroemd ofzo want ik trad op al kwam dar gedeelte kooit echt in beeld! Wat vooral in beeld kwam was de verschillende ‘ relaties’ die ik onderhield. Een relatie met twee mannen, de een volgen in een trappehuis om uiteindelijk in volle verbazing te zien hoe iets uit de hemel komt vallen, hem bijna vermoord om daarna er toch goed er vanaf te brengen! Ik beleefde ook dat ik veel onderweg was, zat altijd in een grote auto en had zelfs een aapje als huisdier! Ook speelde water een grote rol, altijd een koude fles water in de buurt om hem ook vervolgens leeg te drinken!

  Wat betekent dit??

  Groetjes

  Malika
  Gast

  Teken van voorspoed en geluk: je kan alles bereiken wat je wilt. Het waterdrinken: Vergeet niet om goed voor jezelf (basisbehoeften) te zorgen. Misschien is dat wel een voorwaarde voor het geluk.

  Kel
  Gast

  Dank voor de verklaring ☺️

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">