Droom over overleden oma

 • Auteur
  Berichten
 • Vanessa
  Gast

  Hai,
  Mijn oma is 4 jaar geleden overleden. 16-09-2016. Ik was heel erg close met haar en het doet me vooral nogsteeds pijn. Ik was in deze jaren nooit naar der begrafenis geweest en sinds de dag dat ik het slechte nieuws hoorde heb ik nooit gehuild. Pas dit jaar huil ik elke dsg wel om der. Verhaal effe korter maken. De dag voordat ik voor het eerst naar der graf zou gaan droomde ik over me oma. We waren op een feestje. Ik zag der ik wist dat ze dood was maar we lieten het allemaal gaan en we genoten van onze tijd. Me oma was gezellig aan het kletsen met me opa en tantes. Op een gegeven moment was ik klaar met “spelen” en rende ik terug naar de soortige woonkamer/zaal. Ik keek me oma aan en toen keek ze mij aan. Ze glimlachte naar me. Toen ik die glimlach zag wist ik dat het de laatste keer was dat ik der zou zien. Ik rende huilend naar de badkamer en huilde daar uit. En toen werd ik wakker.

  Ik Uhm weet niet precies wat het betekend maar het voelde echter dsn evht.

  Kan iemand me helpen aub

  Esme
  Moderator

  Je hebt het verlies nog niet helemaal een plaatsje kunnen geven. Daarom droom je erover. Dromen functioneren als verwerking. Je hebt haar fijne kanten weer herbeleeft in je droom. Vergeten doe je nooit. De pijn kan alleen slijten. De tijd zal het leren.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">