Droom over moeder

 • Auteur
  Berichten
 • Paradijsvogel
  Gast

  Hoi Esme,

  Vannacht had ik een droom die volgens mij zo bomvol symboliek zit… Zou jij er je gedachten misschien over willen laten gaan? Alvast bedankt!

  Ik droomde vannacht dat ik -voor het eerst sinds lange tijd, en als een soort verzoening- met mijn moeder op vakantie ging. We gingen naar een waddeneiland, wat zij erg fijn vindt. Daar aangekomen kwam ze iemand tegen, een vrouw met een hondje en een kinderwagen. Daar raakte ze mee aan de praat. (In het echt kan ze ook met diverse mensen zomaar aan de praat raken).

  Op een gegeven moment had ik er geen zin meer in, en toen ben ik een paar meter weggefietst, om daar bij prachtige, felgekleurde bloemen te kijken die bij een schattig huisje groeiden. Ik wilde er een foto van maken.

  Het huisje bleek leeg te zijn, dus ik ging naar binnen. Het was een fijn, knus huis en ik snuffelde overal rond. Toen kreeg ik een sms van mijn moeder; of ik het erg vond als ze met die mevrouw mee zou gaan, ze had er zo’n goede klik mee.

  Ik voelde me al in de steek gelaten toen ze zo met die ander aan de praat raakte, maar nu voelde ik me echt compleet afgeserveerd. Ik stuurde dat het prima was, en besloot om vroegtijdig naar huis te gaan, zonder haar iets te zeggen.

  De felgekleurde bloemen kon ik nergens meer vinden. Er was overal schaduw gekomen, en alles was tamelijk grauw. En het regende.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">