Droom over men vriend

 • Auteur
  Berichten
 • Lieselot.wl
  Gast

  Beste ,
  Ik droom heel vaak over men vriendje en dat is nooit positief ,
  Elke keer droom ik opnieuw dat hij Arrogant is en niks hem kan schelen als hij wat fout deed en als ik hem betrapte op leugens , dat ik telkens zei “hier stopt onze relatie want ben het beu!” Dat hij gewoon arrogant kijkt naar mij van “oké als jij het zegt”
  En dat ik in mijn droom zo niet kan doordringen tot hem van dat hij mij pijn deed , en dan telkens eindigt men droom met ,1st begin ik hem hard te slagen en daarna heeel hard te huilen en te smeken ..
  elke keer droom ik zo dingen over hem ..

  Hij is in het echte leven stapel zot van mij ,
  Hij kan koppig zijn als we ruzie hebben en soms dingen zeggen die niet fijn zijn , maar na 5min. Keert hij helemaal en ziet hij altijd zijn fouten in, en probeert hij het wel goed te maken ( gaat meestal echt om de stomste kleine dingen ) .
  Dus hij is helemaal niet zoals in mijn droom , maar vind het gek dat ik hem altijd pijn doe in mijn dromen om door te dringen bij hem ..
  en ik ben in het echt geen persoon die dus zoals in men dromen iemand zou pijndoen..
  Vind dit Vreeselijk wakker worden zo ! Echt met een pijn gevoel alsof dit echt gebeurd is..

  Esme
  Moderator

  Je droomt het, omdat je een beetje onzeker bent van jezelf. Jullie zijn 2 handen op 1 buik en ben je bang dit te verliezen. Een meningsverschil komt niet alleen voor binnen een liefdesrelatie, maar kan ook voor komen bij vriend(inn)en of je ouders. Dus een kleine stribbeling hoort daarbij. Probeer de verlatingsangst de baas te zijn en geniet van de sterke band.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">