Droom over emotie bij baas

 • Auteur
  Berichten
 • Annonniemm
  Deelnemer

  Hallo,

  Ik loop sinds kort stage bij een ICT bedrijf en vanacht heb ik de meest gekste droom gehad. Ik droomde over mijn manager. In het echte leven zit hij dagelijks in het kantoor op zijn vaste plek waar ik en de ICT afdeling ook zitten met alle ICT mensen.

  In mijn droom was ik op stage aan het werk. Ik zat heel rustig achter mijn bureau te werken en opeens stond mijn manager op van zijn werkplek en kwam naar mij toe gelopen. Vervolgens zei hij tegen mij: kun je daarmee ophouden? Want dat is best irritant. Toen hij dit zei in mijn droom stond hij ook redelijk dicht bij en wees hij naar mij. Vervolgens ging hij met z’n volle gewicht met z’n handen op mijn tafel hangen. Ik wist niet waar hij zich aan ergerde. Volgens mij ontstond er een discussie in mijn droom nadat hij dit had gezegd maar ik weet niet meer precies hoe en wat. Ik weet wel dat hij uiteindelijk in mijn droom weg is gelopen en me met rust liet.

  Weet iemand wat het kan betekenen als je droomt over dat je manager zich aan je irriteerd in je droom, maar je weet niet aan wat, en er ontstaat een discussie, en vervolgens lijkt er niks aan de hand te zijn?

  Ik hoor het graag!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je kijkt tegen de baas op. Daarom droom je dat hij je op je vingers tikt. Hier heb je totaal geen zin in en rebelleert. Deze karaktereigenschap zit in je. Een discussie staat voor communicatie. Onbewust kun je heel goed je grens aangeven. Dat is waarom de manager je in je droom met rust laat. Een stage kent zijn ups en downs. Dit is een leerproces, die zijn natuurlijke weg doorloopt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">