Droom over een kauw die een kraai blijkt te zijn

 • Auteur
  Berichten
 • Ingrid
  Gast

  Ik kom aangelopen bij een woning, ik zie twee bordjes op de deur. Van de 1 weet ik de tekst niet meer, maar de tweede duidt aan dat de bewoner gaat verhuizen.
  Binnen aangekomen tref ik een huis dat volstaat, erg chaotisch al krijg ik bijna niks te zien want het schijnt niet belangrijk te zijn. Er staan twee mannen waarvan ik de gezichten niet zie. De bewoner die niet snapt wat hij verkeerd heeft gedaan en waarom hij weg moet, en een jongere man die dat eigenlijk beaamt.
  De bewoner waarschuwt mij voor een losvliegende kauw die volgens hem dominant op mij kan gaan zitten/komt verkennen vanwege zijn territorium.
  Het blijkt echter geen kauw maar een zeer grote kraai te zijn die mij bij mijn been vast pakt en zich vast klemt aan mij. Het voelt heel rustig en vertrouwd aan.

  Ingrid
  Gast

  Beste,

  Er staat dat er 1 reactie is neergezet. Helaas kan ik deze niet zien staan.

  Hoe kan ik deze wel te zien krijgen ?

  Bedankt vast.

  Esme
  Moderator

  Je hebt gereageerd op jezelf. Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Ingrid
  Deelnemer

  Beste Esme,

  Bedankt voor de reactie. Ik zie de analyse heel graag tegemoet,

  Groet,
  Ingrid

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het huis is als een spiegelbeeld. Een huis is als een jas om je heen. De kamers zijn je eigenschappen en vaardigheden. Elke kamer heeft zijn functie. Verhuizen is een nieuwe uitdaging aangaan. De chaos is geen overzicht in de situatie. Er zijn aandachtspuntjes maar het is onoverzichtelijk. Je kan niet meten zonder maten. Hier gaat iemand je grens over. Een kauw is een roofvogel, maar werd ook ingezet als boodschapper. Hij klemt zich aan jou. Maar het is een hardnekkige boodschap. Er is iets dat aan je knaagt. Een situatie of herinnering die je niet los kunt laten.

  Ingrid
  Deelnemer

  Bedankt voor de uitleg. Ik kan mij heel goed vinden in de uitleg. Er zijn in het verleden dingen gebeurd waardoor ik mijzelf niet durf te geven/ volledig mezelf durf te zijn en mij daarom aan het oude vastklamp. Daarnaast is er ook in het heden in situatie die ik niet los kan laten, wat voor mijn gevoel met de personen in de droom, de chaos en de verhuizing te maken heeft. Daardoor voelde het voor mij ook rustig en vertrouwd aan.

  Heel erg bedankt.

  Groet,
  Ingrid

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">