Droom over een groot huis, paard.

 • Auteur
  Berichten
 • Ilse21
  Gast

  Ik droom dat er mensen waren die een oud schuurtje afbraken in de tuin naast de mijne en de panelen en oude planken over de haag in mijn tuin smeten. Ik vroeg hen op te letten om mijn haag (die geïsoleerd was :-)) niet te beschadigen maar ze verzekerden mij dat ze alles zouden opruimen. Ik was toch niet helemaal gerust in.
  Dan loop ik met iemand van die mensen door het huis (mijn huis?) en er zijn veel kamers achter elkaar en in elke kamer zitten mensen. Die hebben het gezellig (praten, drinken iets, kaarten,…). Ik ben zelf een beetje verwonderd dat er zoveel mensen in huis zijn maar voel me wel goed tegenover de persoon die met me door het huis loopt omdat het zo gezellig is bij mij. Dan komen we buiten en naast het huis is een garage waar een bruin paard bevallen is van een bruin veulentje. Ik zie veel mensen bij dat veulentje die het willen aanraken maar ik denk “voorzichtig voor de moeder” straks bijt ze. Maar ze bijt niet. Ze likt haar veulen.

  Ik vond het zo’n vreemde droom, ook omdat ik het huis niet direct als het mijne herkende en toch ergens wel wist dat het mijn huis was.

  Ilse21
  Gast

  Kan niemand me helpen met deze droom?

  Ebeline
  Gast

  Tuin staat voor bewustzijn.

  Schuurtje: Gevoelens onbewust weggestopt. Niet op je intuïtie vertrouwen.

  Een droom waar planken in voorkomen, hulp van vrienden ,vrede en harmonie.

  Haag staat symbool voor afzondering.

  Garage: het lukt niet om je plannen of doelen te bereiken

  Bruin paard: transformatie in je leven.
  Veulen: nieuwe ondernemingen en kansen met succes resultaat

  Het bijten kan symbool staan voor afweermechanisme, moeite hebben een probleem aan te pakken.
  Het likken van paard: je openstellen voor je eigen gepassioneerde verlangens en ervoor gaan om je acties vooruit te helpen

  Ilse21
  Gast

  Heel erg bedankt Ebeline!!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">