droom over brug

 • Auteur
  Berichten
 • wereldbolletje
  Gast

  Ik droomde dat ik naar iemand keek, zij was aan het wandelen in het bos, moeder met kinderwagen (baby). Ik keek toe naar hoe zij wandelde. Eerst was ik die persoon, later herkende ik de vrouw niet. Het beeld verschoof naar een brug in het bos (zij wandelde in het bos) en er liepen meerdere mensen over die brug. Niks bijzonders.
  Toen zag ik haar weer lopen, dus ik niet in de persoon zelf die wandelde, maar de toekijker. Het was opnieuw die onbekende vrouw met baby. Ze liep naar de brug en toen verschoof mijn blik dichterbij. Zij liep ook de brug op (over het water) en de brug was ineens stuk, er miste het middendeel, zij liep zo hop de brug op en viel in het diepe. Het stuk brug werd ook wit toen ze erop liep, eerst was de kleur meer algemeen, passend in de omgeving. En toen werd ik wakker.
  Ik twijfel wat het zelf kan zijn….. sprong in het diepe wagen of gewaagd hebben (denk momenteel na over grote beslissingen), kleur die verandert, vrouw die verandert (vorig leven?).
  Dank je wel alvast.

  Franky
  Gast

  Penis eten

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">