Droom over begrafenis vader

 • Auteur
  Berichten
 • Gerard
  Gast

  Ik had vannacht een hele rare en intense droom. Mijn vader (is nu al bijna 20 jaar geleden overleden) zat in een doodskist. Zag er goed uit en keek ons allemaal liefdevol aan. We waren bij mijn ouders thuis in de tuin, daar was het graf gegraven. Iedereen sprak over koetjes en kalfjes en ik zelf keek langs de kist en dacht dit is niet diep genoeg voor mijn moeder later (dom detail…). Ik zag alleen mijn vader en de kist. Mijn familie zag ik niet maar voelde wel dat er anderen bij me waren.

  Ik kon het niet plaatsen we hem gingen begraven, het klopte niet het gaf me een naar gevoel. Het klopt toch niet dat je iemand op deze manier begraaft vroeg ik me af..
  Ineens voelde ik om afscheid van mijn vader te nemen. Zeer emotioneel met een rare stem voor mijn gevoel..
  Toen schrok ik wakker…

  Ik vind het zelf zo raar dat ik over mijn vader droomde die al zo lang geleden overleden is. Fijn dat ik hem zag op de manier zoals ik hem kende… vrolijk maar de situatie klopte helemaal niet.. Kan dit niet echt loslaten zo.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">