Droom: niet kunnen kijken, moord pogingen en kermis attractie car wash

 • Auteur
  Berichten
 • Elvira
  Gast

  Hi Allen,

  Ik heb afgelopen tijdens veel dezelfde soort dromen, of dingen die vaker terug komen.

  1 niet kunnen zien omdat m’n ogen niet werken, Wazig zien/niet kunnen scherpstellen of zoals deze keer beeld wat steeds weg draait of wegvalt als ik probeer te kijken.
  2. Een auto carwash als ik ergens naar opweg ga met mijn broertje. Hierin word je auto in het rond gedraaid en word ie gewassen. Er zijn veel kleuren en lichten en draai bewegingen. Op het moment dat je er in rijd, veranderd je auto ook in een soort diepe badkuip.
  Dit is gecombineerd met bijna geen zicht alleen wat beeld aan de onderzijde. Tijdens deze carwash rit word er ook gekeken of je hebt gedronken, maar ik ben bang dat ze doorhebben dat ik dus bijna blind achter het stuur zit.

  Hieronder zal ik mijn droom van zojuist omschrijven. Kan iemand hier een zinnige uitleg voor bedenken? Bedankt alvast!!

  —-
  Ogen draaide steeds weg, figuurlijk. Want in de spiegel zag ik dan dat het eigenlijk niet gebeurde maar gewoon m’n beeld zeg maar wegviel of weg draaide. Hierdoor kon ik soms dingen zien, soms niet. Soms alleen maar als ik mijn hoofd opzij draaide.

  Ik keek ook meedere keren in de spiegel en dan was er geen Iris meer. Althans was deze ook zwart en had ik dus eigenlijk alleen maar grote pupillen. Ook zag ik er niet echt uit als mijzelf.

  Dit alles gebeurde alsof ik op mijn werk was en dingen voor klanten moest doen, mensen moest zoeken, dingen moest opruimen etc.
  Ineens kwam er een soort mens wezentje (klein mens) die ik herkende als iemand. Alsof het diegene was. Totdat er ineens allemaal gegrom etc uit het mond van het monster kwam en ik het herkende als iets anders, iets wat ik ook weer herkende dat er weer zo’n wezen was die ons probeerde te vermoorden. Ik was met twee andere (geen idee wie) ik geloof m’n stiefzus en een collega. Het had een keukenmes en op het moment dat hij ging bepalen naar wie hij ging gooien ging mijn zicht weer weg. Ik voelde het mes in m’n mouw en daar bleef het haken. Ik voelde angst en paniek en pakte het mes. Nog steeds geen zicht voelde ik dat ik werd besprongen en vocht ik terug totdat ik met het keukenmes hem onthoofde. Toen nog meer paniek en gehuil en gekrijs van mij en ik viel achterover op straat. Bij mijn werk. In de tussentijd droegen de andere twee mensen zijn lichaam naar een container. Er kwam hier ook nog een man helpen. Geen idee wie dat was.

  Ineens zat ik in de auto en reed ik ergens heen samen met mijn jongere broertje, met wie ik heel close ben. Hiervoor kwamen we bij de shell aangereden (route die ik ook naar mijn werk rijd dagelijks) Hier stond een mega car wash. Soort attractie waarin je er doorheen werd opgetilt en geslingerd. Dan zat je ook ineens niet meer in je echte auto. Daarin werd ook gecontroleerd of je had gedronken. Ik weet niet goed of ik nou wel of niet gedronken had, maar ik was in iedergeval angstig dat het zou opvallen dat ik eigenlijk niets zag en daarom niet meer mocht rijden.
  Nadat we er helemaal doorheen waren en ik weer in m’n auto wilde wegrijden werd ik wakker.  Ik hoop dat jullie hier iets van kunnen maken. Ik I iedergeval niet, maar omdat het zicht inmiddels in al mijn dromen zit en ik het carwash gedeelte van een eerdere droom herkende, lijkt het me nuttig te weten waar het vandaan zou kunnen komen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">