Droom/nachtmerrie spin

 • Auteur
  Berichten
 • Danique
  Gast

  Vanacht droomde ik dat er een grote zwarte harige spin omhoog liep tegen een hoek boven aan de muur.. vervolgens herinner ik me even niks te dromen.. maar later vanacht kwam hij weer en liep in de zelfde hoek omhoog. Daarna liet hij zich op me vallen, aangezien ik enorm bang ben voor spinnen schrok ik wakker en weet ik dus niet wat er verder nog eventueel gebeurd zou zijn. Aangezien ik nooit weet of en wat ik heb gedroomd en mij dit wel heel goed herinner vraag ik me af of hier een betekenis achter zit en zo ja welke?

  Esme
  Moderator

  Ik denk dat het gewoon om een verwerkingsdroom gaat. Je bent bang voor spinnen en dat komt in het onderbewuste middels een droom naar boven. Als het om de symboliek zou gaan, dan zou het betekenen dat je in een ingewikkeld (web) zit. De spin heeft geen gif, dus in deze droom heeft het geen negatieve betekenis. Voor de oorspronkelijke Amerikaanse indianen staat een spin symbool voor vrouwelijke bescherming. Het staat ook beschreven in mijn facebookpagina.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">